Friday, April 23, 2010

Õppida, õppida, õppida

Hei, hei. Nädal on möödas ja mitte ühtegi sissekannet minult. Häbiväärne. AGA mul on olnud väga tegus nädal ja olen teinud rohkem kolme päeva jooksul kui terve aasta jooksul kokku oma baka tööd :D See on valmis, võib nii öelda küll. Ahjusoe veel :) heheee...19.mai on esitamise tähtaeg ja ma ei pea midagi viimasele minutile rabelemiseks jätma. See on nii hea tunne. Ma arvan ikka, et iga asi juhtub mingil põhjusel ja see põhjus miks ma juba kaks aastat tagasi oma asjadega ühele poole ei jõudnud oli ilmselgelt ainult sellest, et ma olen liiga laisk.
Mu esimene õppepuhkuse nädal möödus ülehelikiirusel mitte midagi tehes. Sellest on natukene kurb, aga ma lohutan ennast sellega, et ma kogusin siis energiat ja jõudu selleks nädalaks. Sest olen iga päev kella 12'st 5'ni raamatukogus istunud ja lihtsalt trükkind ja trükkind ja siis oma lollust parandanud. Aga aitab sellest.
Nimelt jäi mu pilk juba mõni aeg tagasi kellegi blogis peale raamatule 'Mis sul Viga on'. Niisiis tšekkisin kohe keskraamatukogust välja selle raamatu ja oh üllatust, kõik välja laenutatud. No ma ei kavatsenud ootama ka jääda millal ükskord, tuleval aastal, ma seda sealt laenutada saaksin ja seadsin eile rõõmsalt sammud Apollosse ja ostsin endale selle. Ja täna, mõned tunnid tagasi sain läbi loetud raamatu. Ütlen ausalt, et soovitan igaleühele. Seosed mis seal toodud on ja kirjeldused poliitikutest näiteks või ükskõik mis teema üle ta ka ei arutleks, need on nii lahedad ja mõtledki, et... ja nii ongi! :) Lisaks saab kõva kõhutäie naerda kah.
Siis täna, peale raamatukogu, läksin trippisin oma metallist sangadega käekotiga linnapeale, kus sees oli läpakas ja veel sadatuhat paberit ja asja ja see kõik oli nii kuradima raske, et mu väiksed käekesed olid kojujõudes nii valusad, et oleks vajanud kompressi.
Käisin põhimõtteliselt enamus poode läbi ja sain omale kingad, kettidega ja puha :) väga popid on. Tegelikult läksin eesmärgiga teksad osta, aga no ei ole midagi võtta nagu väga. Kõik on mingid ära räbaldatud. Mul on sellised juba, millepeale vanaema ütles, et kallis laps ma annan sulle raha, mine osta uued omale:)
Niisiis ostsin ma veel kaubanajast omale Joik'i kehakreemi millel ilutses silt kliendilemmik. Pidi võtma siis ju. Kuigi tegelikult lõhnas hästi ja hind oli ka väga okei. Ja siis võtsin veel nipet-näpet näomaski ja silmakompressi mingid padjakesed, sest need on mul viimaselajal väga valutama hakanud ja kuivavad ka kuidagi ära.
Ja ma avastasin, et mulle täiega meeldib raha raisata. Tegelikult on see üpriski nõme teguviis kui tead, et on kuu lõpp ja kuu algus tuleb kohe ja arved on vaja maksta ja mida kõike veel. Aga nagu eesolev piltki ütleb, see loob ikka täiega meeleolu.

Ja kirsiks koogil, annan ma teile headööd musi:) ihiiiiii

1 comment:

Helena said...

äu mis prillid, awesome