Friday, May 21, 2010

Kostüümidraama

Mõnus kuum reede, ja mis on asja juures kõige lahedam, et terve see nädal ma olen oma tunniseid lõunapause kasutanud päevitamiseks. Ja olen üsna jumekas juba. Täielik jeejee. Ma väga loodan, et homme veel on vähekenegi sarnane ilm tänasele, sest plaanin minna oma mereäärsesse suvilasse päikest võtma ja puhkama ja natuke ka veel viimaseid kooli asju tegema.
Aga asja kallale siis. InStyle kodulehel on koostatud Carrie parimatest kostüümidest "popurrii". Mõtlesin, et kuna seks ja linn 2 on nagunii tulekul siis oleks lahe ka teile näidata millised kostüümid siis on välja valitud parimateks.

Vast kõige tuntum kostüüm üldse ning minu meelest väga lihtne ja lööv.

Selle Versace kleidi on valinud ka sarja ja filmi stilist Pat Field kõigi aegade lemmikuks. Aga tõesti nagu, see kleit on vapustav, kui lahe oli filmis see kui Carrie magas voodis ja terve voodi oli kleiti täis.

Praegugi väga popp triibu teema. "Keegi ei purjeta moemaalimas nii nagu seda teeb Carrie!"

Mulle meeldib selle kleidi muster ja värvid. Vägagi sarnane praegu moes olevatele lillemustrilistele kleitidele.

Täpselt selline ongi minu kujutletavas maailmas Carrie. Kõik on väga pööfi minu arvates.

Ja see, minu südame võitnud, kostüüm. Lihtsalt fantastiline Ralph Lauren'i kreemikas kostüüm, perfecto.

Sama hästi võiks Carrie kanda ka kartulikotti ja seda vingete aksessuaaridega kaunistada ja ikka oleks ta superperfect. Kuigi see Vivienne Westwoodi pulmakleit ei ole just eriti minu maitse siis tema seljas on see rohkem kui maitsekas.


Lihtsalt kena kostüüm, ei oska eriti midagi juurde lisada.

See tutu on tegelikult õhtukleidi alusseelik(öeldakse vist nii). Aga lilla, ükskõik siis mis toonides, köidab minu tähelepanu täielikult ja sellepärast ka väga lemmik outfit.

See scene on küll tulevast filmist aga täiesti lõpp kui ilusad silmad on SJP'l. Lihtsalt I-ME-LI-NE.

See oli vaid imepisike osa Carrie kostüümidest läbi aegade. Mulle endale oleks meeldinud kui oleks välja toodud ka see 'kostüüm', ma ei ole kindel mis hooajas see oli ja sellepärast ei hakka ka välja ütlema seda, kui Carrie aastavahetusel pidžaama ja kasuka väel Miranda juurde läks. Võiksin siin paralleele endaga tuua kui läksin sõbrannale öösel õue vastu lühikeste pidžaamapükste ja nahktagiga.

Igatahes, nautige kõik mõusat suveilma, sest pole kindel kauaks seda jätkub.

2 comments:

Fashionista said...

SJP silmad teevad imeliseks 2 ilusat hõbedast reflektorit, mida talle peale peegeldatakse,, et ta varjus varju ei jääks ;)

Aga see jah teeb silmad imeilusaks :D

Anonymous said...

Praegu ongi vist mingi Sex and the City maania, nägin In Style'is mingit SATC teemalist sissekannet, tegin enda blogisse ka ja nüüd vaatan, et sina tegid juba üleeile basically sarnase teema :D
Aga tõesti, can't wait!