Tuesday, June 15, 2010

random

Et blogi mitte päris välja suretada, siis lisan nõned lahedad outfiti pildid.
Ja vastuseks ühele anonüümsele kommenteerijale siis Tartu on MINU arvates selles mõttes maakoht, et see asub kaugel, on hoopis teistsugune linn kui mõni teine linn(ilmelt Tartu vaim või mis iganes sellega seotud on). Mitte, et selles midagi halba oleks. Tartus elab palju toredaid inimesi on mõnusaid poode ja ma siiralt usun, et sellest ei ole midagi kui ma ei pea seda mingiks eriliseks metropoliks.
Ning reedel on mul siis lõpetamine. Ilmselt lisan kunagi siia mingeid pilte ka sellest üritusest.
Stay tuned.

7 comments:

Anonymous said...

haha ma pole veel aru saanud sellest, miks nii väga solvutakse selle peale, et tartut nimetatakse maakohaks. vaevalt viimsi elanikud solvuvad, kui öeldaks, et nad elavad linnast väljas... või tallinna elanikud solvuks, kui öeldaks, et see on väike linn. no kellele väike, kellele suur ja kellele maakoht ja kellele linn. vihastamise asemel võiksid nad hoopis hinnata seda, et nad elavad väikeses ja armsas linnas(tartus), sellel on kindlasti omad võlud... vähemalt kui tallinna ja tartu võrdlemiseks läheb, on küll tartlased kohe platsis seletama kui rahulik ja mõnus neil tartus elada on :D

Paabulind said...

Ja täpselt, ma olen Sinuga ühel nõul. Ma arvan, et Tartu on väga ilus linn ja tore koht elamiseks. Ja ma ise pole ka sugugi mitte alati Tallinnas elanud ja olen ka olnud nö. täieõiguslik maakas. Ma ei näe probleemi.

Anonymous said...

Anonyymne- ma ei ela küll Tartus, vaid olen p6line tallinlane ja nyyd juba 3-ndat aastat Pariisi elanik, aga kas sa ise ka m6istad, kui lolli lause sa praegu välja h6ikasid? Nimelt, Viimsi ongi maakoht, nii et kui sealsetele elanikele 8elda, et nad elavad maal, ongi ju k6ik korrektne. Vahe on selles, et Tartu on linn, suuruselt 2. Eestis ja kuigi sina ilmselt oled p2rit maailma suurimates megapolistest, siis viisakaks v6iks ikkagi j22da. Sama kehtib ka blogija kohta.

Anonymous said...

Vabandan, et ma ei oska k6iki täpitähti siin trykkida, aga mõte jääb siiski samaks.

Anonymous said...

Hm nägin, et keegi on mulle vastu vaidlema tulnud. Jah, olen sinuga täiesti nõus:

Viimsi ON linnast väljas
Tallinn ON väike linn
ja
Tartu ON maakoht.

Tartus lihtsalt on selline armsa äärelinna vibe.... Samamoodi on ju ka näiteks Kuressaare või Haapsalu väga väärikad ja vanad LINNAD, aga selle vibe'i pärast mõjuvad siiski maakohtadena:) Minu meelest oleme me täitsa ühel arvamusel ja vaidlust polegi:D

Anonymous said...

Täpsustan: mu Viimsi näide viitabki sellele, et ükski Viimsi elanik ei solvuks kui öeldaks, et ta ei ela linnas. Aga Tartu elanik kohe kipub solvuma, kui öeldakse, et see on väike linn ja äärelinnakese moodi vaikne "maakoht". Nad ei peaks selle üle solvuma, nii nagu viimsikad ei solvu selle üle, et nad linnas ei ela jne:) Parem võtku seda positiivsena... a la Tartus ei ole nii palju saastet kui Tallinnas ja pole nii palju narkomaane ja pätte ega nii umbes liiklust jne :D See "maakoht" pole ju solvang. Tartu ongi väike armas linnake.

Anonymous said...

Ma ei saa aru, miks vaielda sellise asja üle, et kus elavad "maakad" ja kus "linnakad" või et milline koht omab tiitlit linn.. appi.. pealegi.. ma oleks meelsamini maakas kui linnakas, sest olgem ausad, nö. maakad on palju südamlikumad :)