Thursday, June 3, 2010

It can only get better

Woo-hooooo, eile oli kogu minu senise elu kõige närvesöövam päev. Nimelt pidin oma bakalaureuse tööd kaitsma. Kogu kupatus algas kell 10 hommikul pihta ja ma olin nimekirjas 12. alles. Eelneval õhtul olin täiesti rahulik, magama läksin täpselt sellise tundega nagu järgmine päev oleks iga teine. Ei mitte midagi erilist. Košmaarseid unenägusid ei näinud õnneks, ärkasin samuti rahuliku südamega. Kõik oli täiesti ilus tore kuni mulle jõudis pärale, et mina olen järgmine kes peab kaitsekomisjoni ette astuma. Siis hakkas küll jalg värisema. Kuid õnneks läks kõik enam vähem hästi ja töö eest sain hindeks B. Mina olen rahul igatahes. 
Niisiis tõmban ma 18a.juunil talaari selga ja võtan vastu oma diplomi. Kas saaks veel midagi paremat tahta?! Vist mitte.

5 comments:

Scarleticious said...

Ah, mulle meeldib su blogi. Promo seda. Aga võiksid tsipa kujundust muuta : )

Paabulind said...

Aitäh, kõiksugune tagasiside on teretulnud. Kas eelmine, lillaga, oli näiteks parem?

Scarleticious said...

Need bloggeri templated on ausalt öeldes üks täielik saast, no offence, Vb siis ainut see Simple jne. Aga pane google otsingusse BLOGGER TEMPLATES, leia meeldiv ja lae oma praeguse template asemele. Kui faili downloadid siis saad koheselt õpetuse ka kaasa. kui ei oska, küsi minult :P

Lilian said...

Woohoo, palju õnne lõpetamise ja selle B eest, see on ju super tulemus. Tahaks ka juba.. kaks semestrit veel:D

Paabulind said...

Aitähhhhhhh :)